Happy Olive gemenskap

Happy Olive gemenskap

Läs mer

Tack för att även du är med och stöttar småskaliga olivodlare i regionen Apokoronas på Kreta! Tillsammans jobbar vi för äkta, omanipulerad olivolja och en god sak. De första beställningarna från grannböndernas nya skörd kom till Happy Olives Merja via privata meddelanden från vänner och bekanta. Sedan dess har det funnits en nära gemenskap kring denna kretensiska olivolja.

Vi har tillsammans lyckats etablera denna direkta försäljningskanal som ett genuint alternativ för 150-160 småskaliga olivodlare i regionen Apokoronas på Kreta. De högkvalitativa skördarna säljs inte längre till underpriser hos massproducenter (för att blandas med olivolja av lägre kvalitet) av de olivodlare som deltar i projektet Happy Olive.

Tillsammans har vi också lyckats donera totalt över 1000 liter olivolja till behövande familjer i området, via Chania kommun, under två jular. Nästa mål är att blåsa nytt liv i Kretas övergivna olivlundar och att uppmuntra nya generationer till att återuppliva familjers gamla olivodlingstraditioner.

Följ med på resan på sociala medier:

HAPPY OLIVES GEMENSAMMA BILDGALLERI

Dela gärna exempelvis ditt recept eller ett användningstips, eller kanske en bild av när du packar upp ditt paket från webbutiken! När du är inloggad kan du reagera på bilder och även lägga till egna bilder. Du kan bläddra bland bilderna utan att vara inloggad. Varje månad lyfter vi fram en slumpmässigt utvald bild från vårt gemensamma bildgalleri till huvudmenyn samt till våra kundkontons tidslinjer under några dagar.

BESTÄLL
DIREKT